11/15/2013

Kiireitä ja kysymyksiä

Kiirettä tosiaan on pitänyt, kuten aikaisemmasta postauksesta saattoi ymmärttää. Viime kuukaudet ovat kyllä olleet sellaista menoa varsinkin perheen isännällä. Hänellä on ollut pitkiä työpäiviä, viikon työreissu, taloyhtiön hallituksen kokouksia ja näiden lisäksi yksi wc-remppa. Wc-remontin suunnittelussa olin minä mukana asukkaiden kanssa, mutta mieheni toteutti sen putki-ja sähkömiesten kanssa. Siellä miehellä on siis monet illat ja viikonloput menneet. Vaikka tykkääkin rakennushommista niin onhan hän väsynyt ollut kun vihdoin kotiin on ehtinyt.

Ja väsynyt olen ollut myös minäkin. Tosin minä sen vuoksi etten ole juuri kotoa päässyt poistumaan. Omaa aikaa ei ole ollut. Lapset ovat kiintyneet tietenkin minuun nyt enemmän. Vaikka isi olisi kotona niin "äiti kaataa maidon, äiti auttaa, äiti pukee, äiti nukuttaa". Kiitos, olenhan aina mammanpoikia toivonut :) Oma aika on kuitenkin niin vähissä että on sen huomannut mielialassa. Olen aina tehnyt kaikenlaisia askarteluja, kalusteiden kunnostuksia, ompelutöitä ja sisustusjuttuja. Jotkut kaipaa äitiyden ohelle rentoutumista ja vaikka hyvää kirjaa, itse rentoudun touhuamalla kaikenlaista. Se ettei mitään ole ehtinyt tekemään on alkanut ihan ahdistaan. Mies huomasikin tämän harmituksen ja keksi loistoidean. Hän voisi lähteä viikonlopuksi poikien kanssa isovanhemmille. Saisin ihan oman viikonlopun! Ihanaa <3 Siitä haaveileminen loppui kun Alex pulautti aamupalansa lattialle. Kakki suunnitelmat unohdettiin. Oksennustauti?! Reilu vuorokausi tässä nyt mennyt ettei mitään ole kellekään tullut. Olikohan syynä siis vain täydellä vatsalla riehuminen?

Onneksi olen nyt iltaisin saanut omaa aikaa ja päässyt touhuamaan kaikenlaista. Kiitos Tuomas! Asiat alkaa pikkuhiljaa edetä.


Tälläisen kiireen ja Bad Hair (& no make up) WEEKin aikaan on hyvä että lökäpökät ja tennarit jaksaa päällensä pukea, laittaa pojat autoon ja suhauttaa nopeeta ystävän luokse. Ystävät ovat tärkeitä!


Kiirettä aiheuttaa minulle usein myös se etten osaa pyytää apua tai en halua delegoida mitään hommia muille. Nyt kuitenkin päätin kysyä apua teiltä :) Monta päivää olen kuluttanut kutsuja miettiessä. Mistään ei ole löytynyt paksua oikean sävyistä harmaata kartonkia tai oikeestaan mitään paksua kartonkia. Haluisin oikein paksua, mikä ei taitu, ja siihen joko painetaan teksti tai sitten laitetaan toinen paperi päälle johon on tulostettu teksti. Yhdessä painopaikassa olen ehtinyt tarjousta käydä kysymässä ja summa tuskin alle 200 euron pysyisi. Siis puhuimme 50:stä kappaleesta kutsuja. Minä ja mieheni tekisimme siis itse Indesignilla kutsut ja painopaikalle jäisi vain painaminen ja materiaali. Onko tuo normaaliluokkaa?
Eli...
  • Osaisiko joku suositella hyvää painopaikkaa? 
  • Ja / tai mistä saisi paksua kartonkia kutsuja varten?
Toinen kysymys. Veljeni asuu Shanghaissa ja on nyt saapunut viikoksi Suomeen. Hän taas kyseli tuliaistoiveita, mutta emme ikinä keksi mitään. (Paitsi meidän pojat, angry birdsejä, angry birdsejä..) Tuntuu että kaikkihan sieltä Kiinasta tilailee, mutta osaako joku neuvoa olisko siellä paikan päällä ostettavissa jotain häitä varten? Kelluvia paperilyhtyjä ja miehen puvun teettämistä olemme miettineet. Mutta emme halua veljeäni kauheasti vaivata näillä, eli..
  • Onko vinkkejä helppoihin Kiinasta tuotaviin tuliaisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti