11/24/2013

Rakkaat ystävät!

Meillä taitaa olla ihan parhaimmat ystävät! Saa kyllä olla kiitollinen niistäkin. Vaikka perheen perustettua ja rivitaloon muutettua on jäänyt vähemmän aikaa ystävien näkemiseen, eivät ne mihinkään ole kadonneet. Samat kiireethän ovat suurella osalla ystävistäkin.

Aikaisemmissa jutuissa kyselin apua painopaikkojen ja miesten vaatteidenkin osalta. Yksi ystäväni soittikin ja vinkkasi yhdestä lähistöllä sijaitsevasta painopaikasta. Kiitos J! Toinen kaveri laittoi facebookissa viestiä heidän perheen suosimasta Miesten Pukeutumispalvelu Talla Stenbäckistä. Kiitos N! Näistäkään ei olisi ollut mitään tietoa ilman vinkkejä, eli nyt vain ottamaan selvää näistä. Tampereen lähistöllä oleville muille morsmaikuille hyvä linkki tuo Stenbäck. Vaikuttaisi ammattitaitoiselta täydenpalvelun paikalta :)

Kaiken kukkuraksi löysin loppuviikosta postilaatikosta ihanan yllätyskirjeen ja tunnistin heti käsialan kuoressa. Se kuului Lahdessa asustavalle rakkaalle ystävälleni ja kuoresta löytyikin pieni hääinspis-paketti arkasteluja varten. Kiitos S! Harvoin mitään kirjeitä -eisiislasketalaskuja- postissa tulee ja vielä tuollainen hellyyttävä ajatus. Ystävää auttava ja sydäntä lämmittävä <3


Meille ovat myös monet kaverit tarjoneet apua hääsuunnitelmissa ja juurikin niissä arkarteluissa. Ja tietenkin iso kiitos kuuluu kaasoille ja bestmaneille, kun lähtivät hommaan mukaan! Eihän meillä varmaan sen suurempia hommia heille ole kuin polttarit ja häissä vieressä tukena oleminen. Mutta eipä kukaan tainut edes kysyä että mihin on lupautumassa :)  Toista bestmaneista pyysimme seremoniamestariksi ja iloksemme hän siihen suostui. Eiköhän me kaikkien näiden ystävien avustuksella saada kunnon juhlat järjestettyä.

Viikko meillä on mennyt samaa kiireistä tahtia, etten ole juuri tietokoneelle edes ehtinyt -enkä yhtenäkään päivänä kauniita ja rohkeita nähnyt! :D Veljeni on käynyt tosiaan Suomessa ja vietimme meidän perheen joulua jo. Lahjaa on vaikea keksiä ihmiselle joka ei voi matkalaukkuunsa kovin isoa ja painavaa mukaan kotiin ottaa. Shanghai taitaakin hänen kotinsa nykyään olla. Annoimmekin muun muassa piparipullaa mukaan, jotta voi sitten joulua fiilistellä siellä Kiinanmaalla.


Yhdet ystävät piipahtivat meillä iltakahveella ja toivat meidän kotiin joulupuun :) Tuollaista vihreätä tämä koti kaipaakin! Käykäähän kurkkaamassa tämän ystäväni varsin ihastuttava blogi Puolimatkassa.


Muutoin illat ovat menneet ommellessa. Päätin tiistaina valmistaa itselleni mekon perjantain juhlia varten. Meillä oli miehen työn puolesta yhden yhdistyksen 20-vuotisjuhlat. Kaavoja piirtäessä, leikatessa ja ommellessa illat yön myöhään menneet.

Sain mekon valmiiksi ja meistä otettiin vihdoin edes yksi yhteiskuva :) Seuraavana aamuna herättiinkin todellisuuteen. Mummulta oli tullut viesti että Lucan kanssa oli yö valvottu korvan takia. Sängystä ylös, suihku, aamupala ja nopeeta kipeän rakkaan luokse ja lääkärille. Täällä on nyt toipilaan kanssa katseltu Disneyn vanhoja piirrettyjä. Palaillaan hääsuunnitelmiin kun ollaan poika saatu terveeksi.


Eikös tässä ole kohta Thanksgiving Day tulossa? Kuinka kiitollisia te olette teidän ystävistä?
Viikonlopun jatkot!

8 kommenttia:

  1. Voi Ulla, se on peiliinkatsomisen paikka! Ei ihme jos teillä on rakkaita ystäviä, sillä niin ihania olette itsekin. ♥ Mä olen ainakin kiitollinen ystävistä, mutta harmittavan usein sitä tulee kerrottua tai mikä tärkeämpää, osoitettua. Teitäkin olisi niin kiva nähdä paaljon useammin, mutta.. tiedän että ymmärrätte, ne kiireet ne kiireet. Tärkeää silti, että vaikka näkee harvemmin, on se aina yhtä luontevaa ja mukavaa. Ja tärkeää, ettei tarvitse selitellä miksei olla ehditty nähdä. Siitä tuntee oikeat ystävät. ♥

    On muuten kaunis kuva teistä! Voi, miten upeita hääkuvia teistä saakaan... :) Lucalle paljon paranemisia kummeilta! ♥

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Jenni <3 Juuri siitähän ystävät tunnistaa, että vaikka niitä ei aina nääkkään niin tietää että siellä ne ovat.

    VastaaPoista
  3. Moikka, Ulla! Ajattelin haastaa sinut mukaan Save The Date kisaan, jonka on luonut Love Me Do- tapahtuman järjestäjä. Ohjeet kisaan löydät täältä: http://www.lovemedo.fi/artikkelit/save-date-kilpailu

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Oi että :) kiitos. Täytyykin katsoa jo kerkeis tekeen.

      Poista
  5. Ihana mekko!! Saanko olla törkeä ja kysyä olisitko halukas myymään tuota omin kätösin tekemääsi mekkoa? Mikäli sikäli se olisi sopivan kokoinen jne. Rakastuin aivan päätäpahkaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana kuulla :D Tuossa mekossa on muutama asia mitä en ehtinyt hioa loppuun asti, ja ajattelin jossain vaiheessa viimeistellä mekon. En siis viitsi tuota kyseistä mekkoa myydä, mutta kaavat taisin säästää, joten mahdollista olisi ihan uuden tekeminen. :) Jos olisit kiinnostunut niin laita sähköpostia valkoisellapaperilla@gmail.com.

      Poista