11/15/2013

Isänpäivä rusetit

Niin se Isänpäiväkin meni. Kovasti piti tännekin laittaa juttua suunnitteluista ja kuvia toteutuksesta, mutta aika ei joustanut. Meidän perheen isä sai pienen "peruslahjan", kortin ja saunaillan poikien kanssa kun minä siivosin koko kämpän. Saunailta meidän poikien kanssa ei kyllä kovin rauhallinen hetki ole :D mutta ainakin pääsi sen jälkeen pujahtamaan puhtaisiin lakanoihin. Parhautta!

Minun isälleni, Tuomaksen isälle, isäpuolelle ja "vaaripuolelle" annoimme rusetit. Kukaan heistä ei tainnut omistaa rusettia ja olihan meillä taka-ajatuskin. Näin meidän isät (kaikissa muodoissa) voisivat laittaa rusetit häihimme. Rusetin mukana tuli Lucan askartelema kortti runolla, jossa mainittiin "..Tänään juhlimme meidän isiä. Rusetti kaulassa hääpari *****sia". Sanoimme kyllä että saavat itse päättää mitä häihin laittavat, mutta onhan ainakin mahdollisuus rusettiin. Kuulemma tykkäsivät hauskasta lahjasta. Minun isän runo päättyi hieman erilailla kuin muiden. "..Nyt kysynkin sulta? Mut alttarille saatathan, isikulta?". Ja kyllä mielellään saattaa. :)

Rusetti-idea lähti siis siitä, että Tuomas laittaa häihimme rusetin. Rusettia hän on muutenkin suosinut juhlapukeutumisessa lähiaikoina. Se taitaakin olla ainut päätetty asia hänen pukeutumisessaan. Itse ehkä toivoisin hänen päätyvän smokkiin, josta on joskus puhetta ollut, mutta nyt Tuomas on alkanut pohtimaan harmaata pukua.

(source, source, source)
Ihana yhdistelmä olisi harmaa puku, henkselit ja rusetti. Sellainen rento-setti. Ja sitä samaa tyyliä meidän pojille lukuunottamatta takkia. Muutenkin harmaa puku on hieman rennompi kuin mitä smokki olisi, omasta mielestäni. Se mietityttääkin, koska oma pukuni on hieman elegantimpi/iltapukumainen ja täten sopisi smokin kanssa mainiosti.

(source, source, source)
"Smokki & iltapuku" -hääpareja. Mielestäni keskimmäisessä on ihan liikaa blingiä, mutta ensimmäinen pari on täydellinen! Heidän häät muutenkin tyyliltään juuri passelit (kun käy tuosta lähde-linkistä kurkkaamassa). Morsiamen kimppu tuo ihanalla tavalla luonnonläheisyyttä ja huoletonta fiilistä. Toivoisin kieloja meidän häihin ja niillä ehkä saisimme tuota lämminhenkistä tunnelmaa, jottei menisi liian fiiniksi smokin kanssa. Ja vielä, kuinka upeasti haaveilemani kieloviehe tulisi esiin tummassa puvussa!

(source)
Tuomashan toki itse valita pukunsa. Täytyisi päästä sovittelemaan johonkin, kunhan se aika antaisi hieman periksi :) Mikähän olisi paras paikka sulhasen puvun sovitukseen? Vinkkejä otetaan vastaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti