10/27/2013

Viikonloppua

Meidän perheen isäntä palasi reissultaan. Poikien kanssa hurrasimme -we did it! Isäntä taisi kotimme nähtyään ajatella täysin päinvastoin -you didn't! Tuliaiset olivat kova juttu. Nopea hali isille ja matkalaukun luokse "onko täällä niitä yllätyksiä". Pojat saivat muun muassa uudet kengät. Päheet! (Ei kuulu yleiseen sanavarastooni, mutta kuvaa näitä hyvin)


Taustalla näkyy omat uudet kengät. Niitä olenkin miettinyt, pohtinut ja metsästänyt varmaan pari vuotta. Aina on kuitenkin muiden tarpeet menneet omien edelle enkä ole raaskinut ostaa. Viikonloppuna paikallisessa urheilukaupassa oli synttärihulinat ja lähdin käväisemään. Sattui lyötymään juuri haaveilemani ja vielä alennuksella. Hyvää kannattaa odottaa.


Alex päätti myös testata äidin kengät, omat ja veikan kengät kun oli jo hyväksi todettu. Hänellä on muuten tapana testata kenkiä. Muutama kerran päivässä kävelee eteisestä jonkun mutasään nähneillä kengillä. Sen takia imurin säilytyspaikka onkin eteisessä. Taitaa olla tämä myös syynä eteisen liukuoven sijoilta poismenoon.
 

Isännälle nopea pudotus leppoisasta työreisusta rankasta työmatkasta isin hommiin. Liekö jetlag inspiroinut tämänkin keksinnön? Ei jaksa syöttää ja siinäkin vähintään leuka vuotaisi. Poika ei vielä ole taidokas tai halukas keiton syöjä ja lientä olisi varmasti ollut joka paikassa. Lautanen ruokalappuun ja poika syö hienosti itse! Voi tuota meidän perheen miespuolisten telepaattista-yhteistä-ajantuksenjuoksua..

Häiden eteen ei ole paljon miehen poissa ollessa voinut tehdä. Valokuvaajia olen kartoittanut. Tähän avuksi löysin Facebook sivuston Häät kuviksi. Sehän on siis valokuvaajien ja hääparien kohtauspaikka. Ihan mahtava idea! Sieltä löytää opiskelija-, aloittelija- sekä pitkään toimineita ammattivalokuvaajia. Itse ilmoitin toiveemme, päivämäärän ja paikkakunnan ja heti tuli monta yhteyden taitavilta valokuvaajilta. Vielä emme ole edes ehtineet käydä kaikkien töitä läpi. Ehkä saisimme kohta vedettyä yhden kohdan checklistasta yli.

Häämatkaa olemme myös suunnitelleet. Olemme suunnittelleet lyhyttä matkaa, varmaan neljä vuorokautta. Varsinkin tämän viikon jälkeen ja isi-ikävän nähtyä emme haluaisi olla pitkään erossa pojista. Ei se olisi ihanaa kellekkään. Mielummin teemme pienen luksus matkan. Yhtä paikkaa olemme pohtineet vakavissa, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon. Määränpäätä emme kuitenkaan halua paljastaa. Siitä saisi oivan ohjelmanumeron. Ystäviemme häissä oli häävisailussa häämatkankohde kysymyksenä ja se paljastettiin viimeisenä. Meillä on ollut erilaisia ideoita tähän ja niistä myöhemmin. Kovasti olisi intoa, inspiraatioo ja halua toteuttaa suunnitelmia, mutta kahden pienen pojan kanssa aikaa ei tunnu löytyvän. Hiljaa hyvää tulee, toivottavasti!

Viikonlopun jatkot! Me jäämme innolla odotteleen tietoa millä nimellä ystäviemme suloista tyttöä saa kutsua <3

4 kommenttia:

  1. You really DID IT! :) Pariinkin kertaan mietin, että kuinkahan sitä itse olisi selviytynyt vastaavassa tilanteessa.. ;)

    VastaaPoista
  2. Super-Ulla! Ihanaa, että saitte vihdoin isin kotiin. <3 Hei tietkö, ostin jokunen viikko sitten melkein samanlaiset tennarit, joskaan ne ei ole Conssit. Mutta konjakin väristä nahkaa ja lämpimällä vuorilla. Sen jälkeen ne onkin ollut käytössä melkein päivittäin, superhyvät ja sopii moniin asuihin. :)
    Suosittelen muuten tuota matkakohteen salaamista, meistä oli tosi hauskaa lukea vieraiden arvailuja. Joten jos vaan pystyt(te) pitään salaisuuden niin siitä tosiaan saa hauskan lisäkyssärin! Matkittiin muuten puolestamme teitä ristiäisissä ja tehtiin ennen kasteen aloittamista nimenarvausjuttu. Ja et usko, meidän äiti arvasi etunimen oikein! :O En tajua, luulin ettei kukaan sellaista arvaa. Äidit taitaa tuntea lapsensa hyvin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EI ole totta, tai siis on ja hyvin toisaalta osaan kuvitella että arvasi sen :) kyllä jos se on hiukan miettinyt ja käynyt vaikka nimiä läpi niin eiköhän se sieltä olisi juuri pompannut. Helppo näin jälkikäteen sanoa :D mutta sehän on juuri teille sopiva! Luca muuten "mielellään menisi katsomaan vauvaa", täytyy siis nähdä joku päivä.

      Poista