10/23/2013

Hei isi!

Meidän perheen isäntä on viikon työreissulla jenkkilässä. Pojat eivät ole aikaisemmin olleet näin pitkään erossa isästään ja ikävähän siinä alkaa painaan, varmaan isilläkin. Ajateltiinkin lähettää isille terveiset näin blogin kautta!


Mutruilu ei ole paljon näkynyt. Leluja nyt on levitelty ja äiti sitä mukaan kerännyt. Mutta ihan hyvin kaikki on mennyt ilman suurempia kiukutteluja ja riitelyitä. Eli ei äiti yhtään hermoromahduksen partaalla ole (jes!). Kiitos siitä kuuluu isovanhemille, ollaan käyty mummilla & papalla, mammulla & papalla, mummilla & vaarilla ja mummulla & papalla. Eikä kotikaan ihan räjähtänyt ole. Tosin ehtishän tässä vaikka mitä tapahtuun vielä.






Niinkuin näkyy, lunta on tullut, mutta ehtii sulaan ennen kuin takaisin tulet. Alex oli suu ammollaan kun ulos pääsi ja näki maan. Ihmettelyä riitti <3 Luca heitteli lumipaloja ja liukui jäillä.



Jäästä puheenollen, tuollaisen jään peitossa autokin oli. Sisätilalämmitin oli autossa (kiitos), mutta se piuha autosta pömpeliin olisi myös ollut hyödyllinen että saisi lämpiämään. ;)


Meidän taloyhtiön "kotkankin" jälkiä löydettiin. Mutta kenenhän noi toiset jäljet ovat? Tultiin tulokseen että pitkäsäärisen mikropossun...hmmm.


Lucakin osasi tehdä jälkiä, renkaan jälkiä rekka-autolla.


Yritettiin kovasti ottaa yhteiskuvaa, muuuutta meidän ikiliikkujat. Lentosuukkkoja kuitenkin lähetettiin! Kyllä me vielä pari päivää kestetään. Kovasti jo odotetaan tuliaisia sua! :D

P.S Ainoastaan peililiukuovi ollaan saatu pois sijoiltaan. :O

1 kommentti: