10/22/2013

Kokoushuvila Kieloranta


Tervetuloa Kielorantaan! 


En voi edes sanoin kuvailla kuinka täydellinen tämä paikka oli. Kävimme ensimmäisen kerran 2012 syksyllä tutustumassa tähän paikkaan ja nyt kesän loppupuolella uudestaan. Otimme hieman mittoja, suunnittelimme ja muutamia kuvia. Sisätiloista en oikeestaan ottanut ollenkaan kuvia, mutta niitä löytää Kielorannan omilta sivuilta, sinne siis.


Meillä oli monta tärkeetä seikkaa mitä hääpaikaltamme halusimme. Kielorannassa ne toteutuivat. Isot terassit molemmin puolin rakennusta. Toiselle olemme suunnitelleet bändin ja katoksen sijoittamista. Terasseilta on sisäänkäynnit neljään makuuhuoneeseen ja talon takana vielä yksi. Meidän pienet pojat saadaan nukkumaan hääpaikkalla eikä kenenkään meidän läheisen tarvitse lähteä kotiin juhlista heitä nukuttamaan. Se oli suuri helpotus! Lisäksi osa vieraista luultavasti vanhemmat ja/tai kaasot/bestmanit pystyvät yöpymään paikalla. Vuokra-aika alkaa perjantaina ja sitten päästään järjesteleen. Meillä on myös häitä edeltävänä iltana rehearsal dinner pienemmällä porukalla. Ne vanhemmat, kaasot ja bestmanit kumppaneineen(+lapsineen?) ketkä pääsevät jo tuolloin.


Juhlatilan vieressä on herttainen vanha rakennus säästettynä ja sen lisäksi upea iso omenapuu. Tuohon puuhun olisi ihana ripustaa valoja. Runkoa kiertäen, oksilta roikkuen tai kentien lyhtyjä.

Kauniita.. ja helposti ripustettavissa?


Hieman erikseen juhlatilasta on rantahuvila ja sen vieressä rantasauna. Päätimmekin että me jäämme hääyöksi tuonne rantahuvilaan. Haluamme nauttia hääjuhlasta mahdollisimman pitkään, kun vihdoin sellaiset saamme ja näin ei tarvitse miettiä hotelliin ehtimistä. (Tai kotiin lähtemistä!) Tälläinen järvinäkymä rantasaunan ikkunasta. Rantahuvillan makuuhuoneen ikkunasta on myös näkymä järvellä ja ikkunan edessä amme!


Kun alunperin löysin Kielorannan ihastelin valkoista hiekkarantaa. Haaveissani on joskus ollut vihkiminen jossain etelän lämmössä merenrannalla paljain jaloin. Pitkään suunnittelinkin vihkimisen tapahtuvan tuolla kielorannan hietokolla. Vieraat olisivat voineet seurata vihkimistä kauniisti rannalle vieviltä rappusilta. Säätä kun ei kuitenkaan voi määrätä, niin päätimme hylätä ajatuksen. Ja kyllä se kirkossa vihkiminen on niin omalaatuinen tapahtuma.



Rannan läheisyydessä on lisäksi kesäkeittiö. Miten olisi häissä iltapalaksi hotdog tai hamppari pysäkki tuonne?


(source)
Iltapala rannalla? 

(source)
Vai jätetäänkö ranta-alue hääyön viettopaikan takia pois juhlista..?


Kielorannassa mahdollisuuksia on siis monia! Voi aavistaa että vuokra ei ole halvimmasta päästä, mutta ei se mielestäni yhtään kohtuuton ollut. Vielä kun laskee että hääyöstä ei tarvitse maksaa hotelliin, eli siinä säästää. Lisäksi osa vieraista pääsevät yöpymään upeissa huoneissa. Häitä edeltävä yökin vietetään kielorannassa. Sulhanen ja morsian voi mahdollisesti kaasoineen ja bestmanineen yöpyä eripaikoissa. Itse olen kampaajani kanssa puhunut että hän voisi tulla paikan päälle laittamaan hiukseni. Siinä samalla (kenties kollegansa kanssa?) laittaa myös sulhasen, kaasojeni, äitini, anoppini...lista jatkuu vain. Tulee helpommaksi kuin että kaikki lähtevät vuorotellen kaupunkiin ja takaisin.

Jos joku tänne eksynyt morsian on etsimässä häiden viettopaikkaa, suosittelen tätä!

18 kommenttia:

  1. On kyllä upea paikka, vau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä, ja vielä täällä Hämeessä :D

      Poista
  2. Kieloranta näyttää kyllä niin kivalta hääpaikalta! En ollut tuosta vielä meidän paikkaa etsiessä kuullutkaan, muuten se olisi ollut kyllä yksi hyvä vaihtoehto! :) Nyt meidän häät pidetään, kuten monen monen muunkin, Kankaisten tilalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kankaisten tila on kyllä loistava häiden viettopaikka. Meidän hääpäivänä se ei ole edes käytettävissä. Oli kyllä sattumaa että löydettiin tuo, voisivat mainostaa enemmänkin Kielorantaa..? :)

      Poista
  3. On se kyllä ihanan näköinen...oih. ♥ Niin kaunis koko miljöö ja voi toi vanha omenapuu! Valot siinä olis upeat. Mä en malta odottaa, että päästään juhliin teidän häitä! Olettaen siis, että kutsu tulee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleta vain! Tottakai! <3 en malta itsekkään odottaa... :)

      Poista
  4. Niin kaunista! Ja sitten kun viimeistellään vielä sinun kädenjäljellä niin vau!
    Iltapala rannalla kuulostaa ihanalta ja erilaiselta! :)

    VastaaPoista
  5. Aivan upee paikka ja mahtavia ideoita oot jo kehitellyt :) Harmikun täällä Turun lähellä ei oo tollasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, Turun lähistöllä on varmaan paljon muita ihania paikkoja..meren rannalla! :) (Turusta tykkään!)

      Poista
  6. heips! suunnitellaan häitä -kuinka monta vierasta Teillä oli? Miten laitoitte pöydät?Otitteko talosta catering'n?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Meillä häät ovat kuukauden päästä, mutta kutsuttuja n.80 vieraita luultavasti tulee. Pöytä suunnitelma on vielä avoinna, koska kaikki eivät ole vielä ilmoittautuneet. Kun tulikin kutsuttua ajateltua enemmän vieraita, niin emme mahdu ikkunalliseen osioon tilasta. (Oletan siis että olet käynyt tuolla :))

      Catering tarjouksia lähetettiin muutamaan paikkaan ja parhaimman saimme Tasolounaasta, joka tekeekin paljon keikkoja tuolla. Ja ollaan saatu hyvää palvelua heiltä!

      Toivottavasti oli apua :) Tässä on kuukausi panostettu vain häihin ja blogi jääny täysin. Jää toki odottamaan vinkkejä kun häistä tulee juttua tänne.

      Poista
  7. Kiitos vastauksesta- pöytäjärjestely jäi kovasti mietityttämään, kun näimme tilan...

    VastaaPoista
  8. Piirsin ja piirsin ; 84h kampamalli -kaikki mahtuu korkeaan tilaan, lähes kokonaan kun keskipöydät jatkuu "lipan" toiselle puolelle ja morsiuspari vasten ikkunaa parin rinnalla kaasotym. siis 12hengen rivi selkä ikkunaan, siitä "Kamman piikit " oviaukkoon päin 4: ssä rivissä. Huh, ymmärsitkö? Näin saa bändin keittiön ja naulakon väliin ja ruokapöytä tolpan ja seinän väliin, nouto Molemmin puolin... tällaista mietin!

    VastaaPoista
  9. HEi!
    Kertkaikkisen upea paikka. Minkähän hintainen noin tuo paikka mahtaa olla? Kuinkahan kysytty on? Tuo olisi kyllä unelmien paikka =)

    VastaaPoista
  10. Moikka! Meillä häät tuolla ovat vasta tulossa ja mietityttää bändin mahtuminen sisälle... oliko teillä ja minkä kokoinen bändi?

    VastaaPoista