2/25/2014

Kotona

Meillä on laitettu kotia kuntoon. Viimeiset rempat -listat- saatu paikoilleen. Huonekalut löytäneet kolonsa ja tavarat saatu järjestykseen. Jotenkuten ainakin! Se on ihme kuinka nopeasti monta vuotta To Do-listalla olleet asiat saa hoidettua, kun vain ottaa itseään niskasta kiinni. Ainahan toki hommia on, mutta sehän on vain hyvä. Tässä minun bloggausympäristöä.
 Ilokseni nämä kuvat löytyivät koneelta, kamerani muistikortti kun sanoikin poks. Ei se mitään. Olo on niin onnellinen nyt, ettei haittaa. Aloitin nimittäin työt! Ihme on sekin kuinka paljon työnteosta saa energiaa.. tai tässä tapauksessa se taitaa olla se vaihtelu mikä virkistää :)

6 kommenttia:

 1. Ihana sävymaailma ja kodikkaan tunnelmallinen koti :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin vähäeleinen jalkalamppu sohvan vieressä. Mikähän mahtaa olla kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on kyllä ihana ja oli juuri sitä mitä etsin! Lisäksi se oli kaikista vaihtoehdoista halvin, eli Ikeasta :D sieltä löytyy siis.

   Nyt käytössä tullut esiin miinuspuoli; lamppu on todella kevyt ja tuntuu heiluvan jopa ohi kävellessä. Varjostin on myös aika hepponen ja menee vinoon vähän väliä. Mutta näiltä miinuksilta välttyy varmasti jos ei lapsia ole, koska pojat ne meillä on ketkä aina osuvat, siirtävät tai leikkivät lampulla :)

   Poista