2/18/2014

Bloginurkkaus -haaste ja suunnanvaihdosta

IhaNainen Puolimatkassa-blogin Jenni haastoi minut paljastamaan bloggauspisteeni. Näettekin nyt tämän päiväsen blogi-hetkeni. Pojat päikkäreille. Useimmiten kuitenkin Luca skippaa unet ja lukee, leikkii tai katsoo ohjelmaa. Kahvit tulemaan ja tietokone esille. Näin seesteinen nurkkaukseni on! :D Siinä näette yhden meneillään olevani projektinikin. Keittiön pöydästä maalit pois ja uuteen uskoon!Kahvin kanssa nautin hieman tummaa suklaata. Tänään oli Reilun kaupan suklaata ja se onkin todella herkullista! Oikeasti niin pehmeätä, maukasta ja sopivaa juuri kahvin aveciksi. Muistitikkuja ja -vihkoja riittävästi? Ideoita tulee mitä-milloin-missäkin ja mustaa valkoiselle täytyy saada heti..


Elämässä on nyt menossa kyllä hektiset hetket ja bloggailu on harmikseni jäänyt todella vähäiseen. On mennyt päiviä etten ole tietokonetta aukaissutkaan. Jos sen olen ehtinyt tehdä, niin se on tapahtunut sohvan uumeksissa ja puoliunessa. Mutta tämän päivän mallin mukaan toivoisin bloggailu hetkeni tapahtuvan :)

Parissa viikossa on ehtinyt tapahtua taas niin paljon. Olen saanut töitä(!), pojat hoitopaikan, käyty tutustumassa siellä, tehty asuntoomme viimeisiä "remppoja", asuttu evakossa vanhemmillani (lomailevat itse lämmössä) ja eilen vihdoin saimme laitettua asuntomme myyntiin. Huh huh! Olen myös vähän pohtinut blogiakin, hääblogi? Hääaiheisia postauksia on vaikea tehdäkin, jollei häitä ole ehtinyt edes miettiä. Asiat ovat kyllä hitaasti edenneet, mutta onko niistä aikaa bloggailla. Onko ne teidän muiden mielestä lukemisen arvoisia asioita :) ja entäs kun haluisin bloggailla aivan muusta. Esimerkiksi näistä pikkuprojekteistani, kuten tuo pöytä. En aio ottaa tästäkään asiasta stressiä, joten pelkästään hääblogi tämä ei tule olemaan. Toivottavasti jaksaisitte lukea muitakin höpötyksiäni! Lukijoiden kommentit ovat blogin pitämisen arvoisia, mutta blogia tykkään pitää itselleni mieluisista ja inspiroivista aiheista. Ja häät ovat vain osa kaikesta.

Se siitä. Pöydällä näkyikin vilausta pienestä kokeilustani. Kutsuihin on suunnitteilla valkoista valkoisella. Valkoinen kirjekuori ja siihen sinetti. Naru menee vielä mietintään. Miltä näyttää? Uusi sukunimeni alkaisi siis Jiillä. Olenkohan siis näitä tilatessa tehnyt sen lopullisen päätöksen vaihtaa sukunimeni. Olisi kai syytäkin. Toinen kaasoistani ei ollut tutumme kanssa jutellessaan muistanut nykyistä sukunimeäni! Perhe J****nen me kuulemma olemme <3
Näihin tunnelmiin (olympialaiset pyörii telkussa ja päässä) ja toivottavasti löydätte tänne vielä!
Hyvää viikonjatkoa!

Ja haastaisin bloginurkkaus juttuun:
Mommy Butterfly
Oh So Lovely -Wedding
Lovefall
White & Knight

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti muitakin juttuja! Kannatetaan :)

  VastaaPoista
 2. Muut jutut sopii sekaan hyvin, mieluummin niitä kuin väkisin kehitettyjä tekstejä ja irtonaisia, netistä poimittuja kuvia postaustahdin ylläpitämiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri. Tiivis ja tasainen postaustahti ei olekaan mikään tämän blogin tavoite :D eli ei mitään väkisin väännettyjä juttuja!

   Poista