12/29/2013

Kihlajaiskuvaus

Minusta ja miehestäni ei ole montaa yhteiskuvaa. Vaikka olemme sen reilut 9 vuotta yhdessä olleet! Varsinaista kihlajaiskuvaakaan ei ole meistä otettu. Tähän on kuitenkin tulossa muutos. White & Knight -blogissa oli jo jokin aika sitten model call, jossa etsittiin pariskuntaa kuvauksiin. Kuvaaja on blogin pitäjän Pauliinan sisko, Anna Primaveran Katariina. Lähetimme sähköpostilla kiinnostuksemme ja meitä onnistikin! Pääsemme kuvauksiin tammikuun alussa. Ihanaa saada muutamia kuvia meistä kahdesta, ja vielä ammattilaisen ottamia!

(source)

(source)

Kerroimme hieman meistä pariskuntana ja toiveistamme valokuvauksen suhteen. Halusimme lumisen metsämaiseman taustaksi, allemme muutaman lampaantaljan, viltin ympärillemme ja ehkäpä kaakaomukit käteen. Fiilis kuten yllä olevissa inspiskuvissa. Katariinalla olikin paljon vinkkejä mahdollisten kuvauspaikkojen suhteen. Tässä kun takapihalle katsellessa täytyy miettiä että pitäisköhän ruohonleikkuri käydä hakemassa ...taidamme sanoa hyvästit tuolle idealle.

Suomenlinna oli toisena vaihtoehtona, mutta sääennuste näyttää sadetta ja tuulta, joten onkohan sekään hyvä paikka? Tietäisiköhän joku persoonallisen paikan kauvaukseen Helsingissä? Sopisikohan Espan puisto? Tai pääsisikö jonkun rakennuksen katolle? Vinkkejä otetaan siis vastaan! Toivoisimme ihan niitä :) Me emme tunne Helsinkiä kuitenkaan niin hyvin.

(source)

(source)



4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että pääsette kuvattaviksi! Toivottavasti saatte mieleisiänne kuvia. :) Minä haaveilen kyllä myös aika paljon lumen tulosta, toivottavasti tammikuun puolella on jo lunta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennyt nämä kommentit ohi...Ihana päivä oli! Siitä lisää myöhemmin ;)

      Poista
  2. Upeaa! Kuvista tulee varmasti mahtavia :) Voi rähmä tuota keliä... nyt vaan sormet ja varpaatkin ristiin että joku säähaltija vielä kuulisi toiveen ja saataisiin edes vähäsen lunta tänne. Tuollaiset talviset kuvat olisivat kyllä niin ihanan tunnelmallisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei ole niin upeeta kuin auringonpaiste talvipäivänä..tai ehkä auringonpaiste kesäpäivänä :D

      Poista