11/04/2013

Calligraphyä häihin

Saimme lapsoset hoitoon ja pääsimme hetkeksi mieheni kanssa ihan rauhassa ideoimaan häiden erinäisiä asioita. Eilisen päivän saldoa tässä.


Ensin fontti kokeilua. Löysimme kyllä yllättävän helposti yhteisen suosikin. Arvaatteko? No se on tuo ensimmäinen. Ajattelimme kuitenkin laittaa kahta fonttia tekstiä sisältäviin materiaaleihin, koska se on meidän mielestä visuaalisesti kiinnostavampi niin. Tosin se toinen fontti hieman tavanomaisempi kuin joku noista ylläolevista.


Kutsu kokeilua ensin mustavalkoisena. Ja taitaa siinä yksi paikkakorttikin olla. Sukunimet ovat muutettu, löytyvät nuo kyllä suvuista ;) Yllättävän paljon tämä malli oli meidän mieleen, mutta seuraava versio oli ehkä hieman enemmän.


Toinen kutsu kokeilu siis. Tässä olemme ensin tulostaneet tekstin harmaalle paperille ja sen jälkeen valkoisella kynällä tekstattu päälle. Minä olen halunut kutsut juuri harmaalle paperille valkoisella tekstillä. Ja miehenikin kyllä tykkäsi tästä! Täytyis vain hankkia kunnon calligraphy-kynä. Nyt lopputulos ei ole niin siisti. En tiedä mikä glitter vaihe minulla on, ennen en ole siitä aikaisemmin niin tykännyt, mutta nyt laittaisin sitä joka paikkaan. Mieheltäkin tuli jo palautetta, joten en tiedä oliko tuo &-merkki huono juttu.
-She who leaves a trail of glitter is never forgotten!-


Kutsun lisäksi kuoreen laitamme varmaankin ainakin ohjeet paikan päälle, ilmoittautumiset, allergia kyselyt yms. eli erilaisia ja erikokoisia "lappuja". Mietinnässä onkin tulisiko harmaan ja valkoisen lisäksi esimerkiksi vihreätä tai hennon vaaleanpunaista. Tai molempia! Kokeilinkin vihreä ja harmaa yhdistelmää menukortissa.


Pöytänumerot viinipullon kyljessä. Numero tarvitsisi olla kyllä paljon isompi tai paksumpaa fonttia. Kenties numeron päällä Pöytä-teksti? Viinin tiedot alla? Täytyy kyllä sanoa että tuo Nero punaviini, ihan parasta mitä tähän mennessä olen maistanut. Ystävä suositteli, itse olen jatkanut suosittelua ja suositeltavat jatkanut...jne. Kokeilkaa ihmeessä! Varsinkin ruiskeksin, pippurijuustin ja viinirypäleiden kanssa, NAM! Niitä häihinkin. (Siis Nero, Negroamaro Cabernet Savignon, Italia)

6 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä tuollaisista kaunokirjailu-fonteista! Tuo heti eleganttia vivahdetta kutsuihin ja muihin paperituotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta. Mekin nähtävästi tykkäämme :)

      Poista
  2. Hih, näyttää tutulta ;) Eli tykkään kovasti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole totta, täytyi ihan käydä kurkkaan blogiasi että onko siis samaa tyyliä teille tulossa. En ollut aikaisemmin huomannutkaan :) ja juu, kyllähän tämä tyyli on häihin sopiva! Odottelenkin innolla minkälaiset teille tulee.

      Poista
    2. Sama fontti! Parin viikon sisällä pitäisi saada koevedoksia, niin silloin kirjoittelen blogiin lisää! :)

      Poista
    3. Hauska sattuma :) olemme myös miettineet kutsujen painattamista. Muutamia painopaikkoja Hml:sta tiedän..jos teiltä saisi vähän vinkkejä siihen sitten kun ennen meitä ehitte.

      Poista