3/22/2014

Häämietintää

Tuon meidän edellisen "ihanan" viikon aikana tuli mietittyä, että jos olisikin niin kipeänä hääpäivänä. Monen kuukauden tai vuoden(?!) uurastus menisi täysin ohi. Tätä ajatellen palauttelin itseäni maan tasalle sieltä hääpilvestä ja meidän häät saivat taas oikeat mittasuhteet. Vaikka olisimme kuinka kipeänä, kunhan alttarille asti pääsisimme, niin päivän tarkoitus täyttyisi. Totta kai se harmittaisi.. hieman lievä sanan valinta tuohon.. mutta no can do.

Asiat ja niiden merkittävyys lähtevät helposti käsistä häitä suunnitellessa. Vielä helpommin niin voi käydä jos kirjoittaa tämän kaltaista päiväkirjaa siitä ajasta :) Pienestäkin yksityiskohdasta voi tulla elintärkeä seikka, joka vie yöunet. Onneksi itselläni niin ei ole vielä käynyt. Mutta olen etsinyt esimerkiksi kutsuille kirjekuoria monta päivää. Käynyt Hämeenlinnan ja Ideaparkin askartelukaupat läpi, netin syövereistä kolunnut kaikki, Etsyt ja Ebaytkin selannut. Olen käyttänyt päiviä, että löytäisin juuri sen oikean vahvuisen ja mittaisen kirjekuoren. Ja kyseessä on valkoinen kirjekuori. Ihan vain valkoinen kirjekuori! Kyllähän sellainen kirjekuoripaketti on nyt Etsyn kautta tilattu. Saisivat muuten olla sitten pirun hienot! :D  Häissä on kuitenkin kyse jostain ihan muusta kuin niistä yhdistä kirjekuorista. Eivätkös ne muut ole vain ihana lisä siihen päivään.

Tuo oivallus (:D) oli kuin potku persuksille. Miksi tehdä yhdestä päivästä niin suurta numeroa? Häsellys aiheuttaa vain turhaa stressiä. Kaikki naimisiin päässeet ystäväni ovat sanoneet, että ne seikat mitkä jäivät toteuttamatta, eivät harmittaneet hääpäivänä. Jos jokin ei ollut ihan niin kuin oli suunnitellut, ei se haitannut. Hehän ovat naimisissa, joten päämäärä tuli tavoitettua. Turha siis harmitella ja stressailla häiden suunnittelun aikanakaan.   

Tuon edellisen viikon aikana havahduin myös toiseen todellisuuteen. Häihin on alle kolme kuukautta. Alle kolme kuukautta! Kun ajankulun tajusimme ja asiat olivat palautuneet omiin suhteisiinsa, saimme ihmeellisesti jotain aikaiseksikin. Tämän energisemmän viikon aikana otimme yhteyttä bändiin, valokuvaajaan ja sormuksen valmistajaan. Sormus olisi nyt siis tilattavissa, mutta siitä lisää myöhemmin. Pappiakin yritimme saada kiinni. Muutkin kotiaskareet etenivät. Kuopukselle sain tilattua 2 vuotis neuvola ja hammaslääkärin. Ja 2vee synttärisuunnittelutkin ovat ainakin jollain mallilla. Kotia hoidettu ja asuntoesittelyjä pidetty. Tänään olisi vielä tiedossa Helsinkiin reissu. Miehen pukua olisi tarkoitus etsiä ja valokuvaajaa tavata.

 Sellaisia oivalluksia tällä kertaa. Kuinka kiire muilla tällä hetkellä on?
Aurinkoista takatalvea!
:)

1 kommentti:

  1. Aamen! Tuon heräämisen ja turhasta ressaamisesta havahtumisen soisin ihan jokaiselle morsiamelle! <3
    Itse en (ainakaan mielestäni) liikoja ressannut, kun nimenomaan rennot häät oli mielessä ja sellaiset sainkin. Ja lieneekö osasyynä stressittömyydelleni se silloinen hormoonitasapainoa järkyttänyt masuasukki, joka piti ajatukset hyvissä määrin oikeissa mittasuhteissa. Ne kaikki vähemmän tärkeät unohtuu ja päivästä tulee täydellinen. Ja kehollahan on uskomaton kyky sairastaa silloin, kun sille oikeasti on "aikaa", siksipä monet sairastaa lomilla. Luota siihen, että kun et anna lupaa itsellesi sairastua niin se toimii. ;)
    Ja btw..ne kirjekuoretkin päätyvät lopulta roskikseen.. :D

    VastaaPoista