10/06/2013

It's a Beautiful Day

Olen miettinyt miten meidän häämme "teemaa/tyyliä" voisi kuvailla. Halaumme ehdottomasti rennot, mukavat ja hauskat häät. Haluisin painottaa tuota, koska muut sanat joilla kuvailisin häitäi ihan anna tuota vaikutelmaa. Eli haluamme elegantit, modernit ja perinteitä kunnioittavat häät jossa ripaus vintagea. Niin, moderni, perinteiset ja vintage samassa lauseessa..hieman ristiriitaista. Sanallinen ilmaisu ei ole parasta minussa :D Ja kuvat kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä tulee..

(source)

Väreinä ovat valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja vihreä. Valkoista pöytäliinat, kynttilät ja suurin osa kukista. Harmaita ovat kaitaliina ja paperituotteet. Vaaleanpunainen ja vihreä tulee kukista. Kukat tulevatkin olemaan pääosassa hääpaikan koristelussa.

(source)
(source)
Pähkäilemme mieheni kanssa kuinka saisimme kutsut harmaalle paperille valkoisella tekstillä. Tekstin malli olisi vaihteleva, mutta calligraphy fonttilla olisi oltava meidän nimet.

(source)
Kukiksi kieloja, pioneja ja hortensioita.


(source)
 
Ja saahan näistä haaveilla!   :D

4 kommenttia:

  1. Minustakin tuo teeman kuvailu on hirvittävän hankalaa :D Meillä kun ei ole mitään yhtä ja selkeää teemaa. No, onneksi meillä on sentään teemavärit ja nyt myös niin paljon pitsiä, että niiden avulla voi yrittää kuvailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vaikeaa, mutta toisaalta minkä takia sitä erityisesti tarvitsis olla jotain helposti selitettyä teemaa..ne on häät, eikös vain :D kuulostaa kyllä kivalta teidänkin suunnitelmat!

      Poista
  2. Oi voi niistä tulee niin kauniit! <3

    VastaaPoista