9/25/2013

The Dress, the One, the White One!

Olen valmistunut artenomiksi. Olen todella tarkka hääpuvun suhteen. Enkä ole oikeestaan löytänyt täydellistä mekkoa itselleni, joten olinkin päättänyt valmistaa puvun itse. Saisin juuri sellaisen mistä haaveilen ja säästäisin rahaa. Vai?

Halusin kuitenkin käydä kokeilemassa hääpukuja, onhan se ainutkertainen kokemus. Samalla varmistaisin että suunnittelemani malli sopisi vartalolleni. Kaasojen kanssa lähdinkin matkaan. Ihana ystäväni olikin varautunut spesiaalipäivään ja ottanut mukaan kuohuvaa ja herkkuja! (Kyllä, kuohuva oli alkoholitonta.)



Kokeilin luultavasti kymmentä eri mekkoa. Jotkut oli päällä sekunnin. "Ei, pois tämä, seuraava kiitos". Joitain mietiskelin. Muutamasta saatiin makeet naurut kaasojen kanssa, "Ei tosiaan!". Upeita mekkoja, mutta ei minulle. Hieman harmitti kuitenkin etten löytänyt valmista mekkoa. Säästäisihän se kovalta työltä ja stressiltä. Loppuisi morsiamen äidin painajaiset, jotka yllä mainittu päätökseni oli aiheittanut.

ei siis tämä!
Viimeinen mekko oli vielä sovittamatta. Siinä oli potentiaalia, mutta jo henkarissa roikkuessa huomasin muutoksen tarpeet. Mekko päälle ja hymyhän se sieltä tuli. Pieni innostus. "Jos tuon poistaisi, kaventaisi, lyhentäisi...kiinnityksen vaihtaminen?". Jouduin siristeleen silmiä kun mietin miltä puku näyttäisi muutosten jälkeen. Innostus ja se etten halunut ottaa mekkoa pois oli merkki. Katsoin hintalappua ja huomasin mekon nimen. Tunnistin sen. Tämä on yksi jota olen joskus ihaillut internetin maailmassa! Jännitti vähän, olinhan tehnyt päätöksen. Niin tosiaan olin tehnyt päätöksen. Niinhän se päätös meni ulos ikkunasta ja kotimatkalla autossa olikin neljäs matkustaja. Se mekko! Ja se mekko oli upea!

Kiitos kaasoille ihanasta päivästä! Ja siitä että olette kaasojani. Kuvat ovat kaasoni Piian ottamia.

7 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi ja kivaa kyllä oli! Se mekko on upea! Ja kantajansa tekee siitä vielä upeamman! <3 Selailin ottamiani kuvia sinusta ja osa niistä voisi olla suoraan jostain hääkuvastosta. Synnynnäinen prinsessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nyt kun katselee jälkeenpäin niin ei ne nyt niin huonoja vaihtoehtoja olleet. Täytyy vain muistaa että joku ei oikein natsannut.. ettei ala kaduttaa :)

      Poista
    2. Molen vaan nii hyvä kuvaaja, että ne pienet epämukavuudet ei näy kuvissa..mutta ne on olemassa kuitenkin.. ;)

      Poista
  2. Ai vitsit, susta tulee kyllä upea morsian! ♥ Jännityksellä odotan millaiseen mekkoon ootte päätyneet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvia löytyy kyllä toooodella paljon :)

      Poista
  3. Oi, tuokin vaihtoehto on todella, todella kaunis päälläsi! Lopullinen valintasi on varmaan sitten ihan huikea! Mielenkiinnolla jään seurailemaan hääsuunnitteluasi. Itse olen monta kertaa - näin kaksivuotiaan pikkuneideidin äitinä - tehnyt havainnon, että hääsuunnittelu olisi huomattavasti helpompaa ilman jälkikasvua. :D Vaan eipä tätä elämää vaihtaisi. Ja hääjuhla on varmasti ihan mieletön, kun sitä saa juhlia ihan koko perheen voimin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä todella upea! Mutta tosiaan en tuota mallia hakenut. Ei ole kyllä tosiaan yhtään helppoa äitinä häiden suunnittelu. Ehkä se kuitenkin on rikkaus. Jos häät ovat olisi olleet ennen lapsia, olisi ne varmasti menneet hieman over the top. Antaa hieman todellisuuden tajua (budjettiin, pieniin "turhiin" seikkoihin), kun on ne pienet rakkaat palauttamassa häähöppänän äidin maan tasalle :D Onnea suunnitteluun!

      Poista